andere links :


Studio Vendrig                                                                                       www.studiovendrig.nl

Architectuur In Motion                                                                       www.im-architectuur.nl

Studio In Motion

bundelt krachten

 

Studio In Motion (SIM)

In maart 2007 is Studio In Motion gestart als bureau voor architectuur en bouwtechniek. Het bureau ondersteunt verschillende bedrijven in de bouwsector en verzorgt op verzoek diverse processen en diensten. De diensten kunnen gecombineerd, maar ook afzonderlijk worden aangeboden :

  1.     Architectuuropgaven en ontwerpvraagstukken

  2.     Interieur

  3.     Tekenondersteuning in de verschillende fases van het ontwerpproces

  4.     Projectbegeleiding en bouwbegeleiding

  5.     Advisering voor bestemmings- en bouwaanvraagprocedures


Studio In Motion is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Studio Vendrig en
I’M Architectuur In Motion. Samen met deze bedrijven is SIM onderdeel van een netwerk van bedrijven die U kunnen ondersteunen voor alle werkzaamheden betreffende architectuur en bouwtechniek.

Hierdoor is SIM de ideale partner om U te helpen bij Uw ontwerp- en bouwvraagstuk, maar ook het verlengstuk van kleine bureaus die een groot project wil realiseren zonder direct te groeien.

Door het uitgebreide netwerk bied SIM de mogelijkheid snel te ondersteunen op het gebied van bouwtechniek, constructies, detaillering, materialen, bouwfysica, bouwkosten en bouwwetgeving. Desgewenst kan SIM voor U alles in een totaal opdracht verzorgen. Geen wirwar van verschillende adviseurs in het begintraject, maar een evenwichtig, snel  en onderbouwd advies.


Nu SIM verhuist is naar een nieuwe inspirerende locatie kunnen wij u nog beter van dienst zijn en bent u van harte welkom om langs te komen (graag afspraak maken) of contact op te nemen.


Stuur een e-mail naar :                            info@studio-in-motion.nl

of bellen en vragen naar :                        Frans Kooijman of Edgar Vendrig

Adres :

Meidoonkade 22

3992 AE   HOUTEN

Communicatie:

t: 030-601 26 82

f: 030-601 26 83

e: info@studio-in-motion